Salarisadministratie

Voor ondernemers

Het succes van uw bedrijf valt of staat met de inzet van uw medewerkers.

Bij De Baak Adviesgroep begrijpen we de complexiteit van salarisadministratie en houden we alle ontwikkelingen voortdurend in de gaten. We zijn gespecialiseerd in salarisverwerking, HRM en arbeidsrecht en voeren salarisadministraties uit voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

Volledig digitaal
Bij De Baak omarmen we digitalisering, waardoor papieren loonstroken en personeelsdossiers tot het verleden behoren. Alle benodigde gegevens zijn 24/7 beschikbaar, zowel voor u als uw personeel. Declaraties indienen en verlof registreren gebeurt volledig digitaal.

NIRPA-gecertificeerd

Ons aanbod

Onze salarisadministrateurs zijn NIRPA-gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring rondom dit thema. Naast salarisadministratie kunt u ook bij ons terecht voor personeelsadvies, advies over arbeidsrecht en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Over ons

Advies

Samen ontdekken we welke kansen er nog liggen voor uw onderneming.

Als uw administratiekantoor nemen wij niet alleen administratieve taken uit handen, we staan ook voor u klaar met inhoudelijk advies.

Bedrijfsadvies

Soms is het fijn om met iemand te sparren over de doelen en dromen voor uw bedrijf. Ons team staat klaar om u te adviseren over strategische planning, operationele verbeteringen en verandermanagement. Samen werken we aan de groei en het succes van uw bedrijf.

Financieel advies

Heeft u vragen op financieel gebied? Schroom dan niet om ons te bellen. We adviseren u graag over budgettering, investeringsstrategieën of risicobeheersing.

Fiscaal advies

Belastingen kunnen ingewikkeld zijn, daarom adviseren we u graag. Onze experts behandelen alle fiscale zaken zoals vennootschapsbelasting en schenkings- of erfbelasting. Samen zorgen we ervoor dat u voldoet aan alle fiscale verplichtingen.

Personeelsadvies

Uw personeel is een kostbare troef. De wetgeving die erbij komt kijken kan soms echter complex zijn. Wij geven u advies over werving, HR-management, arbeidsrechtelijke kwesties, ontslagprocedures, subsidieaanvragen, verzuimmanagement en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Over ons

Fiscaal

Fiscaal advies op maat

Als ondernemer weet u dat fiscale aangiften een jaarlijks terugkerende verplichting zijn.

Of het nu gaat om inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, of omzetbelasting, De Baak helpt u hier het gehele jaar bij. Zo verzorgen wij de aangifte voor u en onderzoeken mogelijke besparingen.

Bij De Baak Adviesgroep staan we paraat om uw fiscale situatie te beheren en te optimaliseren. Onze experts adviseren op verschillende gebieden, zoals toeslagen, schenkingsrecht, BTW, dividendbelasting, inkomstenbelasting, loonheffingen en vennootschapsbelasting.

Wij helpen u verder met...

Slimme fiscale planning

Fiscale planning is een kunst op zich. We begrijpen dat elke ondernemer unieke behoeften heeft. Ons team kan u helpen bij het verminderen van de belastingdruk door het realiseren van een fiscale planning. We onderzoeken welke acties we kunnen ondernemen om, binnen de grenzen van de wetgeving, voordeel te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het timen van bepaalde investeringen. Een goede planning kan leiden tot aanzienlijke belastingbesparingen.

Wilt u eens verder praten over de fiscale situatie van uw onderneming? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek.

Over ons

Administratie

Voor ondernemers

Bij De Baak Adviesgroep begrijpen we het belang van een goed beheerde financiële administratie.

Wij staan voor u klaar als het gaat om het vastleggen en verwerken van financiële gegevens, online boekhouden, het opstellen van een jaarrekening of het plannen van uw financiële toekomst. Ons team zorgt voor heldere liquiditeitsprognoses en periodieke rapportages, waardoor u altijd op de hoogte bent van uw financiële situatie.

Met onze financiële advisering en ondersteuning, kunt u de juiste stappen zetten om uw bedrijf financieel gezond te houden en te laten groeien. Wilt u meer weten over onze administratieve diensten? Neem dan contact met ons op.

Bij De Baak Adviesgroep geloven we dat zakelijk succes begint bij het nemen van de juiste financiële en administratieve beslissingen. Met onze diepgewortelde expertise en toewijding aan service, bieden we een complete oplossing voor al uw financiële vraagstukken. Welkom bij De Baak Adviesgroep, uw partner in zakelijk succes.

Voor particulieren

Financiële administratie

Naast ondernemers begeleiden wij ook ruim 800 particulieren in en om Nieuwerkerk met hun financiële vraagstukken. Bent u op zoek naar advies of hulp bij uw administratie? Neem dan contact met ons op.

Over ons