Fiscaal advies op maat

Als ondernemer weet u dat fiscale aangiften een jaarlijks terugkerende verplichting zijn.

Of het nu gaat om inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, of omzetbelasting, De Baak helpt u hier het gehele jaar bij. Zo verzorgen wij de aangifte voor u en onderzoeken mogelijke besparingen.

Bij De Baak Adviesgroep staan we paraat om uw fiscale situatie te beheren en te optimaliseren. Onze experts adviseren op verschillende gebieden, zoals toeslagen, schenkingsrecht, BTW, dividendbelasting, inkomstenbelasting, loonheffingen en vennootschapsbelasting.

Wij helpen u verder met...

Slimme fiscale planning

Fiscale planning is een kunst op zich. We begrijpen dat elke ondernemer unieke behoeften heeft. Ons team kan u helpen bij het verminderen van de belastingdruk door het realiseren van een fiscale planning. We onderzoeken welke acties we kunnen ondernemen om, binnen de grenzen van de wetgeving, voordeel te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het timen van bepaalde investeringen. Een goede planning kan leiden tot aanzienlijke belastingbesparingen.

Wilt u eens verder praten over de fiscale situatie van uw onderneming? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek.

Over ons