Geschiedenis

Welkom bij De Baak Adviesgroep

De Baak is een organisatie met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1973, toen de grondslagen werden gelegd door de vader van onze voormalige vennoot, Johan Schietekatte. Wat begon als een bescheiden onderneming in de avonduren, groeide al snel uit tot een bloeiende onderneming met steeds meer klanten en diensten.

Hoe het begon...

Onze oorsprong is bescheiden: het eerste kantoor bevond zich op de zolderkamer van Johan. Zijn enthousiasme en de toewijding brachten ons uiteindelijk in 1986 naar ons huidige onderkomen in de Ribesstraat in Nieuwerkerk. Het was in datzelfde jaar dat Johans zoon Paul, zich aansloot als vennoot. In 1989 verwelkomden we Ad Dorst als vennoot, waarmee we onze krachten bundelden en ons bereik vergrootten. De jaren gingen voorbij, en in 2003 namen Paul Schietekatte en Ad Dorst het stokje over en zetten het werk voort dat zo dierbaar was voor de oprichter.

De toekomst

… en hoe we verder gaan!

Nu, in 2023, begint een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. In juli 2023 is De Baak Adviesgroep officieel overgenomen door de heren Martijn Jelier en Cor Kieviet, tevens de eigenaren van Kieviet Administratie & Advies uit Stellendam. Met hun frisse energie en expertise zullen ze onze traditie voortzetten en nieuwe mogelijkheden verkennen. De eerste stap is het werken aan digitalisering en automatisering om onze dienstverlening nog efficiënter te maken.

Wij zijn trots op waar we vandaan komen en waar we naartoe werken als team. We zien u graag bij De Baak Adviesgroep!

Wij zijn aangesloten bij NOAB en NIRPA.

Neem contact op